З Луганщини евакуювали ще 37 місцевих жителів

Читать на русском
У Луганській облдержадміністрації повідомили про продовження евакуації мирних жителів, попри масовані та потужні обстріли росіян.

37 місцевих жителів Сєвєродонецька, Лисичанська та Білогорівки Луганської області вдалося врятувати та евакуювати на безпечні території. Місто Сєвєродонецьк перебуває під потужними обстрілами.

Про це повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«37 людей евакуювали з Луганщини, Сєвєродонецьк під потужними обстрілами. Евакуювати важко навіть на броньованому транспорті. Але навіть ті, хто протягом 2,5 місяців ні в якому разі не хотів виїжджати, зараз стають у чергу. Як от 37 жителів Сєвєродонецька, Лисичанська та Білогорівки. Серед них п'ятеро маленьких дітей, які до сих пір залишалися під щоденними обстрілами. Але сьогодні їм вдалося вирватися із небезпеки. Хоча Сєвєродонецьк зараз під дуже потужним вогнем росіян», – сказав він.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський повідомив, що евакуаційна операція з «Азовсталі» триває. З 16 на 17 травня вдалося вивезти понад 260 українських військових. Насамперед було евакуйовано 52 важкопоранених українських військових, яких потім розраховують обміняти на російських військовополонених.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: