Евакуаційна операція з «Азовсталі» триває – Зеленський

Читать на русском
До спеціальної операції з евакуації українських військових залучені українська розвідка та впливові міжнародні посередники
Фото з місця подійReuters

Україна продовжує спеціальну операцію по евакуації українських військових з «Азовсталі». До порятунку останніх захисників Маріуполя залучено багато впливових сил.

Про це заявив президент Володимир Зеленський у своєму відеозверненні за 17 травня.

«Евакуаційна місія триває і нею керують наші військові та розвідники. Залучені найбільш впливові міжнародні посередники» - сказав він, коментуючи хід операції. При цьому інших подробиць про евакуацію президент не навів.

Нагадаємо, 16 травня президент Володимир Зеленський оголосив про початок операції по порятунку захисників Маріуполя з «Азовсталі». Насамперед були евакуйовані 52 тяжкопоранених українських військових, яких потім розраховують обміняти на російських військовополонених.

При цьому російські пропагандисти в черговий раз намагаються брехати громадськості та називають евакуацію «здачею в полон»; серед іншого, озвірілі рашисти вимагають не віддавати захисників Маріуполя Україні, а катувати, судити їх і показово стратити.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: