У Маріуполі окупанти брешуть про всього 12 жертв удару по драмтеатру – мерія

Читать на русском
Російські окупанти приховують справжню кількість загиблих українців, які ховалися у драматичному маріупольському театрі.
Фото з супутника Maxar Technologies

Російські окупанти приховують справжню кількість загиблих українців, які ховалися у маріупольському драматичному театрі – вони заявили лише про 12 загиблих.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram.

Під завалами драмтеатру в Маріуполі могли загинути близько 600 людей – APВнаслідок російського авіаудару по драмтеатру в Маріуполі під завалами могли загинути близько 600 мирних громадян.

За словами Андрющенка, росіяни продовжують робити все для приховування злочинів від суспільства. Нині вони розбирають завали у театрі та пологовому будинку, які самі розбомбили.

«МНС так званої «ДНР», посилаючись на звіти МСЧ росії, що працює в Маріуполі, оприлюднить дані щодо загиблих у Драматичному театрі. Їх виявилося…. 12. 12 людей, за даними «ДНР», загинули в драматичному театрі. Навіть за мінімальним сценарієм там загинуло понад 300. Де поділися тіла інших – ми теж розуміємо. Заховано під номерами у безіменних братських могилах Мангуша. Лють. Просто лють», - написав радник мера.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що росія хоче змусити маріупольців зізнатися у «звірствах ЗСУ» за компенсацію.

У травні у Маріуполі виявили вже четверте масове поховання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: