Виконали наказ задля збереження життів: захисники Маріуполя звернулись до українців

Читать на русском
Захисники Маріуполя виконали наказ, не зважаючи на всі труднощі, 82 дні відтягували переважаючі сили противника на себе та дали змогу українській армії перегрупуватися.
24 канал

Захисники Маріуполя виконали наказ, не зважаючи на всі труднощі, 82 дні відтягували переважаючі сили противника на себе та дали змогу українській армії перегрупуватися, підготувати більше особового складу та отримати велику кількість озброєння від країн-партнерів.

Про це розповів командир полку «Азов» Денис Прокопенко «Редіс» в радіозверненні з заводу «Азовсталь».

«Все повинно піддаватись сумніву. Кожне прийняте рішення, кожен план, кожна операція. Критичне мислення завжди породжувало сумніви в моїй голові, сумніви правильності прийнятого рішення. Це ніколи не виходило за межі розумного і не заважало завжди наполягати на своїй точці зору. В управлінні підрозділами завжди є ризик. На війні немає повністю безпечних планів. Головне усвідомити, чи прораховані всі ризики, чи прорахований план «Б», чи віддався ти повністю цьому плану, який повинен поєднувати виконання задачі та максимальне збереження життя та здоров’я особового складу. Це і є вища планка управління військами, тим більше, коли твоє рішення затверджено вищим військовим керівництвом. Слава Україні» - сказав у зверненні командир полку «Азов» Денис Прокопенко.

Як повідомляють у полку «Азов», жодне озброєння не буде працювати без професійно підготованих військовослужбовців, що робить їх найціннішим елементом армії. Задля збереження життів увесь Маріупольський гарнізон виконує затверджене рішення вищого військового командування та сподівається на підтримку українського народу.

Раніше Зеленський назвав країни, які працюють над визволенням захисників Маріуполя.

Також нагадаємо, що колишні президенти України звернулися до країн світу, щоб вони врятували людей з «Азовсталі».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: