Нав'язує чужу культуру та ідеологію: Орбан висунув звинувачення ЄС

Читать на русском
Євросоюз начебто нав'язує Угорщині чужу культуру та ідеологію, але є деякі моменти, на які країна не готова піти.

Євросоюз начебто нав'язує Угорщині чужу культуру та ідеологію, але є деякі моменти, на які країна не готова піти.

Про це заявив угорський прем’єр Віктор Орбан, повідомляє telex.hu.

«Але є щось, що ми не можемо собі дозволити. Ми захищаємо наші сім'ї, наші кордони, ми виступаємо за те, щоб батько був чоловіком, а мати - жінкою, ми не приймемо від Брюсселя пропозицію, яка б зруйнувала наші сім'ї», - заявив він.

Угорщина після заяв Данілова хоче знати бачення України щодо двосторонніх відносинПосольство Угорщини обурене заявою Данілова та вимагає відкликати слова назад. Також посольство чекає від влади України пояснень щодо подальшого бачення двосторонніх відносин.

За словами угорського прем'єра, його народ хоче від Євросоюзу захисту вільних та рівних націй, демократії, богобоязливості та людської гідності. Він додав, що бачить Угорщину в ЄС і наступному десятилітті, але шукає союзників для оновлення Європейського союзу.

Раніше ми писали, що 16 травня парламент Угорщини переобрав Віктор Орбана на посаду прем'єр-міністра країни. Орбана, який безперервно обіймав посаду голови уряду з 2010 року, було обрано 133 голосами проти 27.

Нагадаємо, Віктор Орбан вніс президента України Володимира Зеленського до списку своїх особистих політичних супротивників.

ЗМІ також писали, що Орбан був тим європейським лідером, який вимагав від України доказів того, що злочини росії в Бучі не були інсценовані.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: