Є три очевидні сценарії війни в Україні, два з трьох означають перемогу росії – генерал США

Читать на русском
Генерал США назвав три сценарії майбутнього розвитку війни в Україні. При цьому, на думку Репаса, війна триватиме, принаймні, два роки.

На сьогоднішній день є три очевидні сценарії майбутнього розвитку війни в Україні. При чому два із трьох сценаріїв означають перемогу росії.

Про це в інтерв'ю телеканалу CNN розповів колишній голова Командування спеціальних операцій США у Європі, генерал-майор у відставці Майк Репас.

Путін хотів втілити в Україні радянський сценарій з Угорщиною – американський експерт з питань росіїФіона Гілл, британсько-американський експерт з питань Росії, взяла участь у публічній лекції KSE. Вона розповіла, як, на її погляд, планувалося вторгнення та яку роль у цьому відіграв Китай.

«Три очевидні сценарії: росія перемагає на полі бою, Україна перемагає на полі бою чи патова ситуація. Два із трьох сценаріїв означають перемогу росії. У патовій ситуації росія просто заявить про свою перемогу за фактом на місцях та продовжить свою окупацію території України на невизначений термін. Це не дало б росії повну перемогу, але вона контролюватиме значну територію», – сказав Репас.

Генерал зазначив, що росія зараз просувається як на півночі, так і на півдні України. «Вона намагається зафіксувати оборонні сили на сході та оточити українських захисників, а потім розгромити їх на півдні. Росіяни також хочуть оточити Миколаїв, знищити його оборону, а згодом піти на Одесу. Вони не можуть дістатися Одеси, поки не захоплять або знищать сили навколо Миколаєва», – розповів він.

Репас також вважає, що війна в Україні триватиме щонайменше два роки: «Це буде болісна, болісна війна, якщо вона триватиме більше року, а я думаю, що вона триватиме принаймні два роки».

Нагадаємо, глава української розвідки Кирило Буданов вважає, що є лише два сценарії завершення війни з росією: зміна російського керівництва на більш адекватне або розвал країни.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: