Є тільки два варіанти завершення війни України з росією – Буданов

Читать на русском
У другому варіанті для росії немає взагалі ніяких хороших кінцівок. А в першому варіанті вона може зберегти в цілості свої основні землі
Кирило БудановНовинарня

Існує лише два сценарії завершення війни з росією. Перший - зміна російського керівництва на більш адекватне. Другий варіант - розвал росії на три або більше частин.

Про це заявив глава Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в інтерв'ю НВ.

Буданов зазначив, що в другому варіанті для росії немає взагалі жодних добрих закінчень. А в першому варіанті вона може зберегти в цілості свої основні землі, щоправда, доведеться віддати всі вкрадені раніше території всім їх реальним власникам - Курили відійдуть Японії, Кенігсберг знову стане німецьким, і так далі.

Світ не допустить, щоб виправдовували нацизм – вбивали дітей, руйнували міста, як росія – ЗеленськийСьогодні весь вільний світ об'єднався, щоб більше ніхто не виправдовував нацизм. Щоб більше ніхто не вбивав дітей. Щоб більше ніхто не руйнував мирні міста, як це робить росія

«Ось два шляхи. Більшість військово-політичного керівництва росії це знає. І саме тому є дуже багато спроб діалогу із західним світом, попри ту офіційну риторику, яку вони всі використовують. А ось неофіційна зовсім інша: вони бояться втратити свої статки. І вони розуміють, чим це дуже швидко для них закінчиться» - сказав він.

Буданов додав, що Україна все одно здобуде перемогу, що б росія не намагалася придумати. Думка путіна з цього приводу нікого не цікавить - він кінчена людина.

«Залишити йому шлях для відступу - це одна зі стратегій, однак це майже нереально. Він військовий злочинець для всього світу. Це його кінець, він сам себе загнав у глухий кут» - резюмував він.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський заявив, що Україна не розмінюватиме територію на мирний договір з росією. Україна знає, що кремль все одно не зупиниться й Україна має намір повернути всі території, які окуповані росією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: