У росії заявили, що не мають наміру застосовувати ядерну зброю в ході війни з Україною

Читать на русском
У росії знову заявили, що не мають наміру застосовувати ядерну зброю. У мзс також звинуватили Захід у розкручуванні ядерної риторики.

У міністерстві закордонних справ росії заявили, що сценарії можливого застосування ядерної зброї не застосовні до «реалізації завдань» їх вторгнення в Україну.

Про це повідомляє пропагандистська агенція ТАРС.

«Сценарії можливого застосування ядерної зброї нами чітко прописані в російських доктринальних документах. Вони не застосовні до реалізації завдань, поставлених під час спеціальної військової операції в Україні», – заявив заступник директора департаменту інформації та друку МЗС рф Олексій Зайцев.

При цьому представник міністерства звинуватив Захід та США у «розкручуванні риторики про вигадану російську ядерну загрозу».

Нагадаємо, днями російські військові під час навчань у Калінінграді відпрацювали пуск мобільних комплексів балістичних ракет типу «Іскандер» із ядерною зброєю.

На думку одного з сенаторів США, військовий успіх України в ході війни з росією підвищує ймовірність того, що володимир путін може вдатися до застосування ядерної зброї.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: