Подоляк відреагував на відмову кремля від використання терміну «денацифікація»

Читать на русском
В Офісі президента заявили про те, що процес денацифікації в найближчому майбутньому чекає на російську федерацію.
фото ОПУ

В Офісі президента відреагували на відмову кремля від використання терміну «денацифікація». За словами голови ОП Михайла Подоляка, саме цей процес чекає на росію найближчим часом.

«Кремль вирішив відмовитися від терміна «денацифікація», оскільки дослідження показали, що росіяни не знають його значення і важко вимовляють. Жарти в сторону? Ви вторглися в іншу країну, масово вбивали мирних жителів під надуманою підставою, а потім просто передумали», - написав радник голови ОП у Twitter.

Путін втратив інтерес до мирного договору з Україною та хоче захопити «якнайбільше території» – FTПісля невдач росії в Україні путін серйозно розглядав можливість укладання мирної угоди з Україною. Але після загибелі крейсера Москва та звинувачень у воєнних злочинах втратив до цього інтерес.

При цьому Подоляк упевнений, що громадяни росії мають інтерпретувати цей термін, оскільки «денацифікація – це те, що масово очікує на росію в найближчому майбутньому». Він додав, що світ має знищити російський нацизм.

Раніше ми писали про те, що у кремлі почали шукати заміну одній із основних тез пропаганди – «денацифікації» України. Під час соціологічних опитувань з'ясувалося, що росіяни не розуміють її сенсу і не можуть розшифрувати цей термін.

Нагадаємо, російське видання «Медуза» писало, що у кремлі не розуміють, як завершити війну в Україні переговорами, бо бояться обвалення рейтингу путіна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: