Окупанти вдарили по Закарпаттю ракетами з осколково-фугасним наповненням

Читать на русском
Відповідні уламки, пошкодили й будинки на відстані до 300 метрів від місця влучання ракети на Закарпатті.
Ілюстративне фотоAP Photo

Країна-агресор запускає по Закарпаттю ракети, що мають осколково-фугасне наповнення, вони призначені насамперед для ураження людей.

Про це голова Закарпатської обласної військової адміністрації Віктор Микита повідомив у Телеграмі.

«Ворог цілить по Закарпаттю ракетами, які мають осколково-фугасне наповнення. Воно призначене для ураження не тільки об’єктів, а й насамперед людей», - написав очільник ОВА.

При цьому, він також опублікував фото, на яких чітко видно, як після вибуху ракети розлітаються сформовані округлі елементи та буквально прорізають метал.

Згідно зі словами керівника ОВА, такі самі уламки, пошкодили й будинки на відстані до 300 метрів від місця влучання ракети.

Керівник області наголосив, що саме тому під час сигналу повітряної тривоги потрібно негайно пройти в приміщення, які не мають вікон. Стіни якраз захищають від ураження цими осколково-фугасними елементами.

Нагадаємо, що у вівторок, 3 травня, російські окупанти завдали ракетного удару по території Закарпаття вперше з початку повномасштабної війни росії проти України. Є пошкодження деяких об'єктів інфраструктури.

Нагадаємо, ввечері 3 травня російські окупанти завдали масованого ракетного удару по Україні. Повідомлялося про вибухи та перехоплені російські ракети в більшій частині областей України.

В результаті ракетного удару російських окупантів по Львову пошкоджено кілька підстанцій. Без електропостачання залишилися дві насосних станції, мінімум одна людина отримала поранення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: