Ракетний удар окупантів по Львову: пошкоджено підстанції, частина міста залишається без світла

Читать на русском
Є мінімум один поранений. Частина Львова залишається без водопостачання, світла та Інтернету через пошкодження російськими ракетами підстанцій
Фото з місця подійTelegram

В результаті ракетного удару російських окупантів по Львову пошкоджено кілька підстанцій. Без електропостачання залишилися дві насосних станції, мінімум одна людина отримала поранення.

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий у своєму Telegram.

«Оперативно по Львову. Пошкоджено 3 електропідстанції. Дві насосні станції без струму. Відновлюємо водопостачання через альтернативні джерела електроенергії. Попередньо одна людина поранена. Триває ліквідація пожежі на одній з електропідстанцій» - написав він.

Водночас місцеві жителі повідомляють, що у більшості міста немає водопостачання. У багатьох будинках пропало світло. Місцеві провайдери Інтернету фіксують також масовий збій мереж - пропало до 87% підключень до Інтернету в місті.

Нагадаємо, ввечері 3 травня російські окупанти завдали масованого ракетного удару по Україні. Повідомлялося про вибухи та перехоплені російські ракети в більшій частині областей України.

У Дніпропетровській області ракетні удари російських загарбників призвели до пошкодження об'єктів залізничної інфраструктури.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: