Вперше з початку війни росіяни завдали удару по Закарпаттю

Читать на русском
Було зафіксовано приліт російської ракети в одному з гірських районів області. На місці працюють відповідні служби
Ілюстративне фотоAP Photo

Вперше з початку повномасштабної війни росії проти України російські окупанти завдали ракетного удару по території Закарпаття. Є пошкодження деяких об'єктів інфраструктури.

Про це повідомив голова Закарпатської обласної державної адміністрації Віктор Микита в Telegram.

За його словами, було зафіксовано приліт російської ракети в одному з гірських районів області. На місці працюють відповідні служби, інформація щодо пошкоджень і жертв уточнюється. Місцевих жителів закликають не знімати фото і відео з місця інциденту.

Крім цього, ще одна ракета пошкодила об'єкт залізничної інфраструктури.

«Ворожа ракета влучила в одну із залізничних підстанцій біля вокзалу у Воловці. На об'єктах в радіусі 500 м вибиті вікна, уламки ракети пошкодили автомобілі поблизу» - йдеться в повідомленні. Про жертви поки що не повідомляється.

Нагадаємо, ввечері 3 травня російські окупанти завдали масованого ракетного удару по Україні. Повідомлялося про вибухи та перехоплені російські ракети в більшій частині областей України.

В результаті ракетного удару російських окупантів по Львову пошкоджено кілька підстанцій. Без електропостачання залишилися дві насосних станції, мінімум одна людина отримала поранення. У Дніпропетровській області пошкоджено залізничні інфраструктурні об'єкти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: