Вже 25 доба, як окупанти шукають і ніяк не можуть знайти придуманих ними ж «нацистів» - Зеленський

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський записав нове відеозвернення. Про що говорив президент - дивіться на Слово і діло.
Офіс президента

Президент Володимир Зеленський оприлюднив чергове звернення. Він наголосив, що вже минула 25-та доба, як російські військові шукають і ніяк не можуть знайти придуманих ними ж «нацистів», від яких вони хотіли нібито захищати наших людей.

«А головне – російські військові ніяк не знаходять дорогу додому. А тому наші військові допомагають їм з дорогою на суд Божий», - сказав Зеленський.

Головні тези зі звернення:

  • премʼєр Ізраїлю Нафталі Беннет намагається знайти спосіб бути посередником на перемовинах Росії та Україну, можливу зустріч можуть провести в Єрусалимі;
  • протягом доби працювали лише 4 гуманітарні коридори, евакуювали понад 7 тисяч людей;
  • завтра зранку у Маріуполь відправлять додаткові автобуси для евакуації;
  • із премʼєром Британії Борисом Джонсоном домовились про конкретну підтримку України на самітах G7 та НАТО наступного тижня.

Також Зеленський знову звернувся до росіян та сказав, що нині у «російських пропагандистів складна задача, оскільки вперше президент іншої країни виступав перед народом Ізраїлю - президент України, якого в Росії звинувачують у «нацизмі»».

Нагадаємо, 20 березня Володимир Зеленський виступив перед Кнесетом Ізраїлю. Головною темою стало російське вторгнення до України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: