СБУ затримала окупантів, які намагалися захопити Південноукраїнську АЕС

Читать на русском
Встановлено, що вони входили до складу угруповання, яке брало участь у спробах захоплення Південноукраїнської АЕС.
Українська правда

Співробітники СБУ затримали російських військових, які намагались захопити Південноукраїнську АЕС на Миколаївщині.

Про це повідомляє Служба безпеки України.

«На Миколаївщині співробітники СБУ затримали трьох російських військових, які ховалися в покинутих будівлях поблизу Вознесенська. Вони входили до угруповання, яке намагалося захопити Південноукраїнську АЕС», - йдеться у повідомленні.

Тим часом у Дніпропетровській області СБУ встановила місцезнаходження і затримала поплічницю ватажків так званої «ДНР», яка відповідала за їхню медійну розкрутку та інформаційний супровід діяльності терористів.

Російські військові здогадуються про реальні втрати на війні: СБУ перехопила нову розмовуСолдати російської армії знають про те, що військове керівництво рф в рази занижує втрати особового складу на війні в Україні.

Вона займалась популяризацією угруповань бойовиків та підготовкою «постановочних» сюжетів для кремлівських пропагандистів.

Водночас, на Київщині СБУ викрила ще одного колаборанта.

Під час тимчасової окупації селища Демидів він допомагав «розквартировувати» загарбників та облаштовувати на території житлового масиву ворожі снайперські точки та артилерійський розрахунок.

Нагадаємо, що нещодавно СБУ затримала двох російських агентів на Дніпропетровщині.

Раніше в Одеській області СБУ ліквідувала агентурну мережу окупантів.

Також нагадаємо, СБУ у Києві ліквідувала групу інформаторів, а також два центри розсилки деструктивних смс. Зловмисники співпрацювали з окупантами та спецслужбами росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: