Російські військові здогадуються про реальні втрати на війні: СБУ перехопила нову розмову

Читать на русском
Солдати російської армії знають про те, що військове керівництво рф в рази занижує втрати особового складу на війні в Україні.

Солдати російської армії знають про те, що військове керівництво Росії в рази занижує втрати особового складу на війні в Україні.

Про це свідчать нові перехоплення розмов окупантів, оприлюднені Службою безпеки України.

РФ втратила половину батальйонних тактичних груп, які мала на початку вторгнення в Україну – генерал СШАГенерал США заявив, що в росії залишилося лише 50 відсотків від тих батальйонних тактичних груп, які вона мала на початку вторгнення.

«Пацанов дохя побояшило наших, пизец дохя... Офіційно те одне, а я тобі скажу: 25 900 загиблих. Це, бляь, за 2 місяці...», - розповідає росіянин своєму товаришеві.

Він зазначає, що гинуть не лише рядові бійці, а й високопоставлене керівництво.

«Командувачу бригади прилетіло (генеральська посада – прим.). Кишки йому зібрали назад у живіт, на вертушці відправили… Відвезли до Росії, а там серце вже не витримало…», - додає загарбник.

Як зазначили в СБУ, випадків загибелі саме командного складу, а не лише пересічних, настільки багато, що «окупанти самі розуміють – пропагандистські казки, які розповідають їм по телевізору, насправді не мають нічого спільного з реальністю».

Нагадаємо, за даними Генштабу ЗСУ на ранок 27 квітня, втрати російських окупантів досягли вже близько 22,4 тис. осіб, 939 танків, 185 літаків та сотень одиниць іншої військової техніки.

При цьому в росії визнали втрату одного члена екіпажу крейсера «Москва», що затонув.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: