У СБУ прокоментували звинувачення росії у підготовці вбивства Соловйова

Читать на русском
У СБУ заявили, що планів щодо вбивства російського пропагандиста Соловйова вони не мають. А ФСБ росії продукує чергові фейки.

У Службі безпеки України заявили, що у відомства немає жодних планів щодо вбивства кремлівського пропагандиста Володимира Соловйова. І назвали такі звинувачення черговим «креативом» ФСБ росії.

«СБ України системно працює над посиленням безпеки нашої держави і не має наміру серйозно коментувати нові фантазії російських спецслужб, які просто вигадують чергові здобутки для російської аудиторії», – йдеться у заяві спецслужби.

СБУ заявила, що Соловйов є не громадським діячем, а пропагандистом та російським аналогом Геббельса – він обов'язково відповідатиме за свої злочини у міжнародних судах після перемоги України.

«СБУ не має жодних планів щодо вбивства В. Соловйова. Водночас, враховуючи кількість фейків та антиукраїнської ненависті, які транслює ця особа, вона може самостійно захлинутися у «продуктах» власної низькопробної пропагандистської діяльності», – додали у СБУ.

Нагадаємо, федеральна служба безпеки росії заявила, що запобігла замаху на кремлівського пропагандиста Володимира Соловйова. Вбивство нібито планувала «неонацистська група на замовлення СБУ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: