Пишуть на снарядах «Христос Воскрес!»: СБУ повідомляє, що окупанти планують обстріли на Великдень

Читать на русском
СБУ звертає увагу, що російські окупанти на Великдень готують нові обстріли мирного населення та українських захисників.
Ілюстративне фотоmill.ru

Російські загарбники планують на Великдень посилити обстріли мирного населення та українських військових. При цьому, рашисти пишуть «Христос Воскрес!» на снарядах.

Про це свідчать нові телефонні розмови загарбників, які перехопила СБУ.

На записі, оприлюдненому спецслужбою, окупант розповідає своїй дружині про вибухові «пасхальні сюрпризи», які загарбники готують українцям.

«Наші пацани пасху хохлам готують. Танкісти на снарядах пишуть «Христос Воскрес!». Розважаємось як можемо», - розповідає окупант своїй дружині.

СБУ просить українців відмовитись від масових відвідувань храмів на ВеликденьРосія може готувати провокації на Великдень СБУ закликає людей не створювати юрби біля церков.

При цьому, у розмові йдеться про справи у підрозділі окупанта, який стоїть у Миколаївській області. Тон ворожого загарбника одразу стає іншим. З 19 людей у його взводі залишилося лише 7, решта вбиті або втекли.

«Тут нікого не додають. Навпаки – всі їдуть! Кого нам додавати? Тут усі біжать! У нас із бригади звільнилося вже 600 людей… Тут залишилися лише найстійкіші та алкаші», - додає окупант.

Водночас, у повідомленні СБУ прокоментувала нову інформацію, отриману від окупантів.

«Це ж якраз ідеальний контингент для захисту «руZZкого міра». Але наші військові зроблять усе можливе, аби й ці рештки ворожої бригади «розформувалися» якомога швидше», - зазначають у СБУ.

Перехоплення СБУ: для нових обстрілів окупанти пишуть на снарядах «Христос Воскрес!»Укрінформ

Нагадаємо, що СБУ опублікувала нову розмову російських військ – вони шоковані опором, який їм чинять ЗСУ.

Раніше ми повідомляли, що за інформацією СБУ, російські війська відмовляються забирати тіла своїх загиблих воїнів із поля бою разом із пораненими.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: