У росії заявили про попередження замаху на пропагандиста Соловйова – у замовленні звинуватили СБУ

Читать на русском
У російській ФСБ заявили, що на пропагандиста Соловйова готували замах. У замовленні вбивства вже звинуватили СБУ.

Федеральна служба безпеки росії заявила, що запобігла замаху на кремлівського пропагандиста Володимира Соловйова. Вбивство нібито планувала «неонацистська група на замовлення СБУ».

Про це повідомляє російський «Інтерфакс».

В Італії намагалися підпалити будинок пропагандиста СоловйоваВ Італії невідомі спробували вчинити пожежу на одній із вілл на озері Комо, що належить російському пропагандисту Володимиру Соловйову.

«Слідчим комітетом російської федерації затримано групу членів забороненої в росії неонацистської терористичної організації National Socialism/White Power («Націонал-соціалізм/Біла сила, влада») – громадян росії, які планували за завданням Служби безпеки України вбивство громадського діяча, діяча, відомого журналіста Володимира Соловйова», – повідомили у ФСБ.

Під час обшуків нібито знайшли саморобний вибуховий пристрій, пістолети, «коктейлі Молотова», гранати, наркотики, підроблені українські паспорти з фотографіями членів групи, націоналістичну літературу та атрибутику.

Нагадаємо, 14 березня Личаківський районний суд Львова заочно заарештував Володимира Соловйова. Держбюро розслідувань повідомило йому про підозру у публічних закликах до зміни державного кордону України, що призвело до тяжких наслідків – загибелі людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: