СБУ затримала двох коригувальників вогню по підприємствах Укроборонпрому: один з них - інженер

Читать на русском
СБУ затримала двох осіб, які причетні до співпраці з російськими загарбниками та до коригування ракетних ударів по бронетанкових підприємствах Укроборонпрому.
ssu.gov.ua

Укроборонпром серед своїх працівників виявив ймовірного корегувальника вогню по бронетанкових підприємствах концерну – ним виявився провідний інженер, наразі він затриманий Службою безпеки України.

Про це повідомляє прес-служба ДК «Укроборонпром».

«Служба безпеки України затримала провідного інженера одного із заводів Укроборонпрому за ймовірну причетність до ракетного удару по підприємству. Співробітника викрив підрозділ безпеки самого заводу. Колаборант повідомив про наслідки ракетного обстрілу підприємства в російську федерацію», - йдеться у повідомленні.

Окупанти використовують дітей для розвідки позицій української армії – СБУОкупанти пропонують українським дітям гроші в обмін на інформацію про позиції Збройних Сил.

Окрім цього, ровідомляється і про затримання ще одного коригувальника вогню по заводах Укроборонпрому – це колишній співробітник заводу. Підставою для цього стало повідомлення підрозділу безпеки іншого підприємства Концерну. Чоловік надавав росіянам координати для завдання ракетних ударів по заводу та корегував вогонь потім.

Укроборонпром в ініціативному порядку звернувся до СБУ з проханням розслідувати справи з підриву обороноздатності України.

«Концерн взаємодіє та максимально сприяє правоохоронним органам України у встановленні та притягненні до відповідальності осіб, які працюють на державу-агресора», – повідомив заступник генерального директора з безпеки ДК Роман Забарчук.

Раніше ми повідомляли, що в Одеській області СБУ ліквідувала агентурну мережу окупантів.

Нагадаємо, СБУ у Києві ліквідувала групу інформаторів, а також два центри розсилки деструктивних смс. Зловмисники співпрацювали з окупантами та спецслужбами росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: