СБУ оприлюднила нові докази тортур українських військовополонених у рф

Читать на русском
Українських військовополонених жорстоко катують навіть на території росії, куди їх вивозять для вибивання інформації.

Українських військовополонених жорстоко катують навіть на території росії, куди їх вивозять для «вибивання інформації». Окупанти знущаються як з чоловіків, так і з жінок.

Про це повідомляє пресцентр СБУ, посилаючись на перехоплену телефонну розмову російського окупанта, який зараз перебуває в Україні, з його знайомою, співробітницею спецслужб рф.

Росіяни планують «паради» 9 травня в Маріуполі та Донецьку, на яких проведуть українських полоненихУ спробі продати своєму населенню хоч якусь перемогу росія готова піти на чергове серйозне порушення Женевської конвенції

«Двох упіймали. Молодше за нас...Починаємо колоти - ні хр*на. Відвели одного до лісу, іншого допитуємо. Стрільнули, ну типу вбили. Той щось сказав! Гаразд...Поклали під колесо ногу, проїхали – хоч що сказав!», - розповів окупант.

Його співрозмовниця відповідає, що вона також «багато може розповісти, але не може». Такі тортури українських військових називає прийомом, після якого хлопців відправляють на лікарняний.

«Дядько твій до нас періодично приїжджає на перший прийом. Каже: «Не шкодувати! Вони йшли вбивати». Баби приїжджають. Я ось приймала, нігті поламала. А так хлопці їдуть на лікарняні після прийомів із руками...Ну, весело, там весело. Є що розповісти», - повідомила співрозмовниця окупанта.

Нагадаємо, 15 квітня із російського полону звільнили українського військового льотчика. Також додому повернулися із полону голови двох громад.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: