СБУ просить українців відмовитись від масових відвідувань храмів на Великдень

Читать на русском
Росія може готувати провокації на Великдень СБУ закликає людей не створювати юрби біля церков.

Росія може готувати провокації на Великдень СБУ закликає людей бути пильними під час святкувань та не створювати натовпу біля церков.

Про це йдеться у повідомленні відомства у Facebook.

Мінкульт закликає приєднатися до богослужінь на Великдень онлайн: розклад трансляційУкраїнцям рекомендують на Великдень залишатися вдома через можливі провокації росії, а богослужіння подивитися онлайн.

У СБУ нагадали, що російська пропаганда поширила вже не одну заяву про можливу агресію щодо українських віруючих у період великодніх свят.

«Таким чином, РосЗМІ вже готують ґрунт для провокацій з боку армії Росії. І заздалегідь перекладають відповідальність за них на представників націоналістичних об'єднань. Підлості ворога достатньо, щоб влаштувати провокації навіть у Великдень – одне з найбільших християнських свят. Тому закликаємо українців бути особливо пильними у цей період», - йдеться у повідомленні.

Українцям рекомендується утриматися від масових скупчень у церквах.

Зазначимо, предстоятель ПЦУ Єпіфаній в ефірі телемарафону заявив, що час великодніх богослужінь може змінюватися з огляду на ситуацію на місцях та комендантську годину.

Нагадаємо, про можливі провокації росії на Великдень попереджали і в РНБО.

Також повідомлялося, що МВС посилить охорону храмів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: