Синоптики дали прогноз погоди на великодні вихідні

Читать на русском
В Україні у найближчі дві доби утримається дощова погода. Проте трохи потеплішає майже у всіх областях.

В Україні в найближчі дві доби утримається дощова погода. Проте майже всіма областями пошириться тепле повітря з південного заходу Європи.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Великдень-2022: де скасували комендантську годину у ніч на 24 квітняНезважаючи на війну, в деяких областях України скасували комендантську годину великодньої ночі. Докладніше – у матеріалі.

Так, у суботу, 23 квітня, у західних областях очікується помірний, на решті території - невеликий дощ, у східних та південно-східних областях вдень без опадів. Вночі та вранці у східних областях місцями туман.

Температура вночі 2-7° тепла, вдень 12-17°, у західних та Житомирській областях 8-13°. У Києві 23 квітня невеликий дощ. Температура вночі 4-6° тепла, вдень 14-16°.

У неділю, 24 квітня, вночі по всій Україні, крім західних та східних областей, а вдень у західній та східній частині очікуються короткочасні дощі, подекуди грози; на решті території без опадів.

Температура вночі 4-9° тепла, у західній частині 1-6° тепла. Вдень 14-19° тепла, на півдні країни до 23°.

У Києві 24 квітня вночі короткочасний дощ, без істотних опадів.

Нагадаємо, СБУ закликала українців відмовитися від масових відвідувань храмів на Великдень через можливі провокації росії.

Деякі області вирішили скасувати на Великдень комендантську годину.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: