У росії заявили, що планують окупувати весь Донбас та південь України

Читать на русском
У росії заявили, що хочуть окупувати весь Донбас, а також південь України, щоб забезпечити сухопутний коридор до Криму.

У росії заявили, що під час другої фази «спецоперації» хочуть встановити повний контроль над Донбасом та півднем України.

Плани окупантів озвучив виконувач обов'язків командувача військ Центрального військового округу Рустам Міннекаєв, передає російський «Інтерфакс».

Путін невірно оцінив свої шанси в Україні через ізоляцію та зарозумілість – WPПутін сам планував війну в Україні, вважають аналітики, але неправильно оцінив свої шанси. Все через відсутність вірного уявлення про країну, ізольованість та зарозумілість.

«З початку другої фази спецоперації, вона вже почалася буквально два дні тому, одним із завдань російської армії є встановлення повного контролю над Донбасом та Південною Україною. Це дозволить забезпечити сухопутний коридор до Криму, а також впливати на життєво важливі об'єкти української економіки», – заявив Міннекаєв.

«Контроль над півднем України – це ще один вихід у Придністров'ї, де також є факти утисків російськомовного населення», – додав він.

Нагадаємо, ще місяць тому російський президент володимир путін говорив, що у нього «немає мети окупувати Україну».

До слова, аналітики американського Інституту вивчення війни вважають, що нинішній наступ росії на Донбасі навряд чи буде значно успішнішим, ніж попередні операції.

Видання Bloomberg з посиланням на джерела писало, що серед російських високопосадовців взагалі зростають сумніви, чи правильним було рішення володимира путіна розпочати війну.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: