Стало відомо, коли в Україну прибуде перша партія нової військової допомоги США

Читать на русском
Новий пакет допомоги Україні відрізняється від попередніх постачань. При цьому, список озброєнь, який увійшов до першої партії, не розголошується.
Ілюстративне фотоgolosameriki.com

Перша партія з американською військовою допомогою Україні в рамках нового пакету на 800 млн доларів прибуде в найближчі 24 години. Згідно з наявною інформацією, українці заберуть вантаж на кордоні і ввезуть його в країну.

Про це повідомляє телеканал CNN, з посиланням на представника Міністерства оборони США.

Як зазначає видання, список озброєнь, який увійшов до першої партії, не розголошується. Водночас, джерела телеканалу заявили, що серед найменувань - гаубиці і боєприпаси до них, а також радари.

Візит Байдену в Україну не планується – Білий дімУ США не планують візит Джо Байдена до України, повідомила прессекретар Джен Псакі. Хоча напередодні Байден заявив, що готовий приїхати особисто.

У CNN також зазначили, що новий пакет допомоги Україні відрізняється від попередніх постачань. Він включає в себе «більш складне і потужне озброєння». Про яке саме йдеться, телеканал не уточнює.

Нагадаємо, що напередодні, 13 квітня президент США Джо Байден оголосив про новий пакет військової допомоги Україні на суму 800 млн доларів.

Раніше президент Володимир Зеленський оголосив список необхідної Україні військової допомоги.

Також нагадаємо, що країна-агресор закликала США припинити озброювати Україну, погрожуючи «непередбачуваними наслідками».

Окрім цього, на Заході вважають, що у короткостроковій перспективі війна в Україні не закінчиться.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: