Естонія передала Україні партію військової допомоги для відбиття агресії росії

Читать на русском
Постаралися також естонські підприємці. Разом з державними установами та армією Естонії вони сформували та передали ЗСУ великий військовий вантаж
Військова допомога від ЕстоніїFacebook

Естонія передала Збройним силам України чергову партію військової допомоги для відбиття російської агресії. Українська армія отримала протитанкові ракети, гаубиці, протитанкові міни, а також інше спорядження та озброєння.

Про це повідомляє Посольство Естонії в Україні у своєму Facebook.

«Естонія передала Україні протитанкові ракети, гаубиці, протитанкові міни, безвідкатні протитанкові знаряддя, автоматичну зброю, боєприпаси, одноразові гранатомети та ручні гранати» - сказано в повідомленні.

Цілком переможена та жодного разу не легендарна. Феномен розвалу російської арміїЧому російська армія виявилася взагалі не готова до повномасштабної війни в Україні - в матеріалі Антона Коржа.

Крім цього, постаралися також естонські підприємці. Разом з державними установами та армією Естонії вони сформували та передали ЗСУ вантаж, в якому знаходяться військові шоломи та бронежилети, засоби зв'язку, дрони та коптери, прилади нічного бачення, лазерні далекоміри, Медичні товари та одяг хімзахисту.

_«Щоб Україна залишалася вільною, потрібно ще більше. Естонія закликає всі європейські країни надати Україні необхідне озброєння, військову і гуманітарну допомогу, політичну підтримку, а також посилити санкції проти росії та припинити прямо або побічно підтримувати економіку рф», - заявили в посольстві.

Нагадаємо, Чехія прийняла рішення надати Україні більш істотну військову допомогу. Країна відправила в Україну залізничний потяг з кількома десятками основних бойових танків Т-72 і бойових машин піхоти. Ця техніка допоможе Збройним силам України захищатися від росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: