У Міноборони Британії прогнозують ескалацію на Донбасі у найближчі 2-3 тижні

Читать на русском
Бойові дії на Донбасі посиляться у найближчі два-три тижні. Наразі тривають бої навколо Херсона та Миколаєва та відновлюється наступ росії на Краматорськ.

Бойові дії на сході України посилюватимуться протягом наступних двох-трьох тижнів, оскільки росія продовжує перенаправляти туди свої сили.

Про це йдеться в новому звіті Міноборони Британії, який базується на розвідувальних даних.

Битва за Донбас нагадуватиме Другу світову війну – КулебаДмитро Кулеба закликав надати Україні зброю прямо зараз, інакше допомога може прийти надто пізно.

«Російські атаки, як і раніше, зосереджені на українських позиціях біля Донецька та Луганська, продовжуються бої навколо Херсона та Миколаєва та відновлюється наступ на Краматорськ», – повідомили у британському Міноборони.

Також росія продовжує виведення військ з Білорусі для передислокації та підтримки операцій на сході України.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, що в Україні розпочинається найскладніший етап війни на сході. Українська сторона розуміє, що техніки буде у рази більше, ніж було на першому етапі вторгнення.

Раніше радник голови ОПУ Олексій Арестович спрогнозував два тижні тяжких боїв на Донбасі.

Американський експерт із оборони вважає, що найближчі три тижні будуть вирішальними у війні в Україні та визначать її результат.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: