Рф закінчує підготовку до битви за Донбас – Гайдай

Читать на русском
Російські військові закінчують підготовку до великої битви, яка проходитиме на території Донецької та Луганської областей.

Російські військові закінчують підготовку до великої атаки, яка проходитиме на території Донецької та Луганської областей.

Про це в ефірі телемарафону у п'ятницю, 8 квітня, заявив голова Луганської ОВ Сергій Гайдай.

Битва за Донбас нагадуватиме Другу світову війну – КулебаДмитро Кулеба закликав надати Україні зброю прямо зараз, інакше допомога може прийти надто пізно.

«Ми відчуваємо закінчення підготовки до того масованого прориву, до тієї великої битви, яка буде на Луганщині та Донеччині. Ми маємо постійні спроби ворога прорвати лінію оборони за певними напрямками. Вчора з 4 години ранку була битва у Рубіжному. Для наших захисників все закінчилося добре: підбили кілька танків, БТРів та до 50 ворогів знищено», - зазначив губернатор.

Нагадаємо, віцепрем'єр Ірина Верещук закликала мешканців Луганської та Донецької областей негайно евакуюватися, наразі є така можливість.

Як повідомляли в Генштабі та Міноборони, російські війська після невдачі на київському та чернігівському напрямку спробують оточити сили ООС та захопити весь Донбас.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: