Війська росії готові до наступу на східні регіони України – Генштаб

Читать на русском
Наразі російські окупанти намагаються завершити підготовку до наступальної операції. Ціль її проведення – захопити схід України.

Війська рф вже готові до наступу на східні регіони України.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу 10 квітня.

Наразі російські окупанти намагаються завершити підготовку до наступальної операції. Ціль її проведення – захопити схід України.

«Продовжуються заходи щодо перегрупування, нарощування системи управління та матеріально-технічного забезпечення військ противника. Окупанти здійснюють переміщення батальйонних тактичних груп зі складу Східного та Центрального військових округів до прикордонних з Україною районів Білгородської, Воронезької та Курської областей», – йдеться у повідомленні.

Також очікуються спроби противника існуючим складом військ прорвати оборону ЗСУ та здійснити просування у райони населених пунктів Сєвєродонецьк, Попасна, Авдіївка та Курахове.

На Південнобузькому напрямку ворог намагався відновити своє становище – зайняти втрачені позиції у районі населеного пункту Осокорівка. Ймовірно, ворог намагатиметься спробувати вийти на адміністративні кордони Херсонської області.

На тимчасово зайнятих територіях окупаційні війська продовжують заходи щодо обмеження прав та свобод громадян України. Продовжують грабежі та вбивства громадянських мешканців.

Раніше ми писали про те, що інфраструктуру Сєверодонецька на Луганщині майже знищено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: