Війна проти України об'єднала Захід – Зеленський

Читать на русском
Глава держави впевнений, що війна росії проти України змогла об'єднати західні країни, а якби це сталося раніше, то можна було б уникнути вторгненню.
фото ОПУ

Війна росії проти України по-справжньому змогла об'єднати західні країни, якби вони раніше виступили одним фронтом, то можна було б запобігти вторгненню.

Про це заявив глава держави Володимир Зеленський в інтерв'ю CBS.

«Чи міг об'єднаний Захід запобігти цьому? Я вважаю, що є високий відсоток того, що вони могли б зробити. Путін може не чути мене, мені це зрозуміло, бо мають імперські амбіції, мають велику країну з великою армією. Хоча зараз вони розуміють, що ми можемо відповісти. Але не чути США, Великої Британії чи об'єднаний західний світ - він не міг не чути жорсткої єдиної позиції. Захід не був об'єднаний до цього вторгнення, це всі розмови», - зазначив Зеленський.

Раніше Зеленський заявив про те, що росія боїться визнати, що вся її політика щодо України протягом десятків років була помилковою і лише зруйнувала все, що було у відносинах двох країн. Сьогодні Україна робить усе, аби росія нарешті визнала правду.

Також нагадаємо, що президент впевнений, що потрібно продовжувати тиснути на росію, щоб забезпечити мир.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: