Усі наші дії й кожна хвилина спрямовані на те, щоб росія визнала правду – Зеленський

Читать на русском
Росія боїться визнати, що вся її політика щодо України протягом десятків років була помилковою і тільки зруйнувала все, що було у відносинах двох країн. Сьогодні Україна робить усе, щоб рф нарешті визнала правду.
Офіс президента

Росія боїться визнати, що вся її політика щодо України протягом десятків років була помилковою і тільки зруйнувала все, що було у відносинах двох країн. Сьогодні Україна робить усе, щоб рф нарешті визнала правду.

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні.

«Ще один тиждень, коли Україна живе попри всі зусилля росії знищити нас. Ми захищаємося. Відповідаємо на удари. Розвиваємо наші звʼязки з партнерами. Отримуємо допомогу. Забезпечуємо максимальну увагу світу до наших потреб. Впливаємо на глобальну дискусію. Пропонуємо та просуваємо нові санкції проти росії. Робимо все, щоб притягнути до відповідальності кожного покидька, який прийшов на нашу землю під російським прапором і вбивав наших людей», – заявив він.

Президент наголосив, що водночас росія лише виправдовується та заперечує свою злочинну діяльність. Зокрема, у кремлі звинувачують Україну і у звірствах у Бучі, і у ракетному ударі по Краматорську. Крім цього, вони продовжують стверджувати, що нібито не влучили по жодному із цивільних обʼєктів.

«А знаєте, чому це так? Тому що це боягузтво. Тотальне. Усіх. Знизу до верху», – зауважив президент.

Росія спробує захопити Маріуполь до 9 травня – АрестовичВійська Росії спробують захопити місто Маріуполь до 9 травня - вони можуть кинути усі свої сили для цього, оскільки зав'язли через міцну оборону міста українськими захисниками.

Зеленський наголошує, що російському боягузтву ніщо не допоможе, і настане день, коли їм доведеться все визнати. Україна наразі робить усе можливе, аби росія визнала правду.

«Наступний тиждень буде не менш важливим, ніж цей, ніж попередні. Він буде такий же напружений і ще більш відповідальний. Росія буде ще більше боятися. Боятися програти. Боятися, що правду доведеться визнавати. Російські війська перейдуть до ще більш масштабних дій на сході нашої держави. Можуть використовувати проти нас іще більше ракет, іще більше авіабомб. Але ми готуємося до цих їхніх дій. Ми будемо відповідати. Будемо ще активніше забезпечувати Україну зброєю. Будемо активнішими на міжнародній арені. Будемо ще більш активні інформаційно», – зазначив голова держави.

Цього тижня Зеленський продовжить звертатися до парламентів і народів світу та прийматиме у Києві партнерів України.

Нагадаємо, радник із національної безпеки США Джейк Салліван заявив, що росія вже зазнала «стратегічного провалу» в Україні, а призначення генерала армії Олександра Дворникова командувачем сил вторгнення не змінить загальних шансів країни на успіх.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: