Єрмак розповів перші подробиці візиту Джонсона в Україну

Читать на русском
Єрмак повідомив, що регулярно спілкується з радниками Джонсона і підкреслив, що візит британського прем'єра був не спонтанний.
Офіс президента України

Очільник Офісу президента Андрій Єрмак повідомив, що візит прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона не був спонтанним. При цьому, він додав, що британський прем'єр завжди був на постійному зв'язку з президентом України Володимиром Зеленським.

Про це йдеться у повідомленні Єрмака в Telegram.

«Лідерство - це тягар, який беруть на себе добровільно, поки всі інші намагаються уникнути відповідальності. Справжніх лідерів ніколи не буває багато. І дуже добре, що в України серед них є справжні друзі. Як прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон», - написав він.

Наступна атака росії на Україну може бути ще більш «варварською» – начштабу ВПС БританіїРосійські сили перегрупуються для ще більш жорстокої та варварської атаки на Україну, заявив начштабу ВПС Британії.

Єрмак повідомив, що регулярно спілкується з радником Джонсона з безпеки Стівеном Лавгроувом і радником з міжнародних справ Девідом Кворрі, і підкреслив, що візит британського прем'єра був не спонтанний.

«Чекати результатів недовго. Але вже зараз можу сказати: ми станемо ще сильнішими», - заявив очільник ОПУ.

Єрмак повідомив, що регулярно спілкується з радниками Джонсона і підкреслив, що візит британського прем'єра був не спонтанний.
Офіс президента України

Єрмак підкреслив, що переговори Джонсона і Зеленського були дуже насиченими і конструктивними.

Водночас, представник Офісу прем'єра Британії повідомив, що в ході переговорів Джонсон і Зеленський обговорять довгострокову підтримку України з боку Сполученого Королівства.

«Прем'єр-міністр відправився в Україну, щоб особисто зустрітися з президентом Зеленським на знак солідарності з українським народом. Вони обговорять довгострокову підтримку України з боку Великобританії, і прем'єр-міністр викладе новий пакет фінансової та військової допомоги», - заявив представник Даунінг-стріт.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон висловив своє обурення російськими військовими злочинами на території Київської області, а також пообіцяв зробити все, щоб російська військова машина президента путіна здохла якомога швидше.

Також повідомляли, що Джонсон планує зірвати плани путіна закріпитися на сході України. Для цього Джонсон хоче передати Україні зброю, яка допоможе Збройним силам захистити Одесу - одну з можливих цілей для рф в ході її наступу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: