Британія передасть Україні зброю для оборони Одеси – The Times

Читать на русском
Відзначається, що прем'єр Борис Джонсон наполягає на передачі Україні британських протикорабельних ракет
Борис Джонсонpicture-alliance

Британський прем'єр Борис Джонсон планує зірвати плани путіна закріпитися на сході України. Для цього Джонсон хоче передати Україні зброю, яка допоможе Збройним силам захистити Одесу - одну з можливих цілей для рф в ході її наступу.

Про це повідомляє британське видання The Times.

Цілком переможена та жодного разу не легендарна. Феномен розвалу російської арміїЧому російська армія виявилася взагалі не готова до повномасштабної війни в Україні - в матеріалі Антона Коржа.

Відзначається, що Джонсон наполягає на передачі Україні британських протикорабельних ракет. Достатня кількість такого озброєння дозволить Україні не тільки ефективно відбивати можливу атаку російських кораблів, а й надійно захистить українське узбережжя від обстрілів з моря.

Видання також повідомляє, що в бесіді з міністрами британського уряду Джонсон висловив бажання придбати для України протикорабельні ракетні системи та передати їх у розпорядження ЗСУ.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Великобританія разом з союзниками передасть Україні ще більше летального озброєння. Йдеться про артилерію і засоби ППО для захисту від російських окупантів.

До цього Джонсон вже заявляв, що Велика Британія продовжуватиме посилювати військову, економічну та дипломатичну підтримку України у війні проти росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: