Британія також запроваджує санкції проти дітей путіна та лаврова

Читать на русском
Проти дочок путіна – Катерини Тихонової та Марії Воронцової, а також доньки Лаврова Британія запровадила санкції.
Reuters

Велика Британія запроваджує нові санкції, під дію яких потраплять доньки президента росії володимира путіна, а також міністра закордонних справ Сергія Лаврова.

Про це повідомляє МЗС Британії.

Однокурсник путіна по інституту КДБ прокоментував заяву про ордер на арешт для президента росіїКолишній російський розвідник Юрій Швець розповів про роль путіна у старій справі, яку розслідувала Карла дель Понте, і поділився міркуваннями, як можна арештувати президента Росії.

«З сьогоднішнього дня, коли Велика Британія запроваджує санкції проти дочок президента володимира путіна та його міністра закордонних справ Сергія Лаврова, марнотратний спосіб життя кремлівського ближнього кола стане ще однією мішенню. На Катерину Володимирівну Тихонову та Марію Володимирівну Воронцову, дочок президента путіна, та Катерину Сергіївну Винокурову, дочку міністра закордонних справ Сергія Лаврова, будуть накладені заборони на в'їзд та заморожування активів», – повідомили у міністерстві.

За даними уряду Великої Британії, понад 275 мільярдів фунтів стерлінгів з військового бюджету путіна в останні тижні було заморожено внаслідок скоординованих британських та міжнародних санкцій.

Нагадаємо, раніше санкції проти дітей путіна та лаврова запровадили США. Штати також заморозили активи двох великих російських банків.

Британія днями також оголосила про посилення обмежувальних заходів проти росії. Зокрема, було заморожено активи Ощадбанку та заборонено нові інвестиції в російську економіку. Під санкції також потрапили вісім російських олігархів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: