Наступна атака росії на Україну може бути ще більш «варварською» – начштабу ВПС Британії

Читать на русском
Російські сили перегрупуються для ще більш жорстокої та варварської атаки на Україну, заявив начштабу ВПС Британії.
dailymail.co.uk

Війна в Україні перебуває в небезпечній фазі, оскільки російські сили перегрупуються перед ще «жорстокішою» кампанією.

Про це в інтерв'ю Sky News сказав начальник штабу Королівських військово-повітряних сил Великої Британії сер Майк Вігтон.

Столтенберг: Найпростіший спосіб покласти край війні в Україні – це відступити путінуЗа словами Столтенберга, найпростіший спосіб закінчити війну в Україні – це, щоб путін вивів свої війська. Але в НАТО реалісти й бачать, що він, як і раніше, має намір встановити контроль над Україною.

«Усі дані нашої розвідки говорять нам про те, що росія перебудовується для нової атаки. Потенційно вона буде ще жорстокішою, ще більш варварською, ще більш незаконною, ніж те, що ми вже бачили. Росіяни перегрупуються, і є всі підстави очікувати, що вони повернуться, і Україна відчує на собі весь тягар того, що понесе росія», – сказав Вігтон.

Він додав, що Королівські ВПС готові перекинути у країну бронетехніку на транспортних літаках, якщо міністри схвалять таку підтримку Україні.

Нагадаємо, Йєнс Столтенберг заявив, що НАТО не бачить ознак того, що російський президент володимир путін змінив свої плани на рахунок України.

У Пентагоні вважають, що Україна «абсолютно» може виграти війну з росією, навіть попри ризик затяжного конфлікту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: