Найбільша у світі компанія-виробник процесорів Intel припиняє роботу в росії

Читать на русском
Американська компанія Intel Corp зупиняє роботу в росії та засуджує її вторгнення в Україну.

Найбільший американський виробник електронних пристроїв та комп'ютерних компонентів Intel Corp заявив, що зупиняє діяльність у росії.

Відповідна заява компанії опублікована на офіційному сайті.

«Intel продовжує разом зі світовою спільнотою засуджувати війну росії проти України та закликати до якнайшвидшого відновлення миру. Ми негайно припинили всі ділові операції у росії. Це слідує за нашим попереднім рішенням призупинити всі поставки клієнтам у росії та Білорусі», – йдеться у заяві.

Nestle зупиняє роботу двох брендів у РосіїШвейцарська компанія Nestle припиняє роботу KitKat та Nesquik у Росії. Повністю залишати ринок вона раніше відмовлялася.

«Наші думки з усіма, кого торкнулася ця війна, особливо з жителями України та сусідніх країн, а також з усіма людьми у всьому світі, які мають сім'ї, друзі та близькі в цьому регіоні. Ми працюємо, щоб підтримати всіх наших співробітників у цій складній ситуації, у тому числі 1200 наших співробітників у росії. Ми також запровадили заходи щодо забезпечення безперервності бізнесу, щоб звести до мінімуму збої у наших глобальних операціях», – додали Intel.

Нагадаємо, 9 березня у компанії Intel повідомили про призупинення постачання до росії та Білорусі.

Учора стало відомо, що головний офіс компанії «Ашан» прийняв рішення про згортання власних інвестицій у російську мережу супермаркетів та припинення постачання до росії.

Раніше міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба писав, які міжнародні компанії останнім часом вийшли з російського ринку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: