Nestle зупиняє роботу двох брендів у Росії

Читать на русском
Швейцарська компанія Nestle припиняє роботу KitKat та Nesquik у Росії. Повністю залишати ринок вона раніше відмовлялася.

Швейцарська компанія Nestle, яка є найбільшим світовим виробником продуктів харчування, зупиняє роботу кількох брендів у Росії. Мова про KitKat та Nesquik.

Про це повідомляє Reuters із посиланням на заяву компанії.

Опубліковано список найбільших компаній, що ще залишилися на ринку РосіїМЗС опублікувало список найбільших компаній, які залишилися у Росії після її вторгнення в Україну.

«Ми зосереджені на наданні основних продуктів харчування, таких як дитяче харчування та продукти медичного/лікувального харчування. Це означає, що ми припинимо переважну більшість наших довоєнних обсягів у росії», - заявив представник Nestle.

Нагадаємо, після вторгнення росії в Україну компанія Nestle відмовилася йти з російського ринку.

Проте компанія запровадила деякі обмеження. Зокрема, зупинила капіталовкладення у росію. А з квітня збирається підвищити ціни на свою продукцію в рф до 45%.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль говорив із головним виконавчим директором Nestle Марком Шнайдером про неетичність роботи компанії в росії. Але переговори успіху не мали.

Днями Міністерство закордонних справ України опублікувало список найбільших компаній, які залишились у росії після вторгнення в Україну.

У Верховній раді готують законопроєкт щодо запровадження в Україні додаткового податку для таких брендів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: