«Ашан» ізолює російський офіс: припинить поставки та інвестиції

Читать на русском
Головний офіс французької компанії під натиском численних звернень вирішив згорнути свої інвестиції та припинити поставки до держави-окупанта.

Головний офіс компанії «Ашан» ухвалив рішення про згортання власних інвестицій в російську мережу супермаркетів та припинення поставок до російської федерації, яка розгорнула війну в Україні.

Про це повідомляє офіс компанії «Ашан Україна»

«Під натиском звернень тисяч співробітників, десятків листів - головний офіс ухвалив рішення: згорнути інвестиції та припинити поставки в російську федерацію», – наголошується у повідомленні.

У Заходу закінчуються способи покарати путіна – CNNСанкції проти Росії можуть мати руйнівні наслідки в довгостроковій перспективі, але як інструмент стримування путіна вони явно зазнали невдачі.

У компанії пояснили, що через таке рішення в росії не будуть відкриватись нові магазини; не будуть ремонтуватися існуючі магазини; не буде здійснюватися підтримка ІТ-технологій та проектів; не буде оновлюватись ключове програмне забезпечення, наприклад, касове, логістичне, комерційне тощо, а також не будуть постачатися імпортні товари в рф, які складають 90% асортименту одягу, взуття, товарів для дому, текстилю.

«Що ми матимемо в результаті? Магазини в росії вже зараз збиткові. Вищезазначені санкції призведуть до катастрофічного падіння товарообігу і сплати податків та високої вірогідності банкрутства», – додали в українському офісі.

Нагадаємо, глава польського уряду Матеуш Моравецький заявив, що західні санкції, які наразі запроваджені проти росії, не діють. Відтак потрібні нові, реальні санкції. На відбудову України мають піти кошти з конфіскованих рахунків та майна російських олігархів та держструктур на Заході.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: