Податки в Україні для компаній, які продовжили працювати в рф, підвищать у півтора рази – Гетманцев

Читать на русском
Компанії, які продовжать роботу в росії, будуть стимулювати до припинення фінансування держави-терориста своїми податковими платежами
Данило ГетманцевСлуга народу

Верховна Рада і Кабінет Міністрів України підготували законопроєкт, який в півтора раза збільшує податкову ставку для компаній, які отримують дохід від бізнесу, розташованого в росії.

Про це повідомив народний депутат Данило Гетманцев на своїй сторінці в Telegram.

«Провели спільну нараду з Мінфіном і ДПС щодо законопроєкту про додаткове оподаткування в Україні компаній, які отримують дохід з території країни – агресора. Погодили концепт законопроєкту, згідно з яким до таких компаній будуть застосовуватися ставки прямих податків (на дохід і майно) з коефіцієнтом 1,5» - повідомив він.

Гетманцев додав, що це ще не всі податкові наслідки, які очікують такі компанії. Їх стимулюватимуть до припинення фінансування держави-терориста своїми податковими платежами.

Нагадаємо, що Польща хоче підняти податки для компаній, що продовжують свою роботу в російській федерації. Також місцевий уряд хоче конфіскувати російське майно на своїй території.

Після нападу рф на Україну з російського ринку пішли вже понад 220 іноземних компаній, і з кожним днем їх кількість збільшується.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: