У США анонсували збільшення обсягів військової допомоги для України

Читать на русском
Не про всі поставки можна повідомити публічно з міркувань секретності та безпеки, проте доставка військової допомоги ведеться швидко та ефективно
Джейк СалліванReuters

Найближчими днями Україна, яка героїчно воює з Росією, отримає від США додаткову військову допомогу для потреб її Збройних сил.

Про це заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, повідомляє американський телеканал CNN.

Росія недооцінює українську армію: яка техніка знаходиться на озброєнні ЗСУЧи в змозі українська армія дати відсіч агресору? Розбиралися в тому, що мають Збройні Сили України для організації протидії ймовірному супротивнику

«Українці мужньо захищають свою Батьківщину, а Сполучені Штати будуть продовжувати підтримувати їх військовою допомогою, гуманітарною допомогою та економічною підтримкою... Ми не завжди можемо повідомляти про те, що передаємо - з поваги до наших союзників і партнерів або з міркувань оперативної безпеки - але ми просуваємося до доставки швидко та ефективно» - запевнив він.

Нагадаємо, адміністрація президента США Джозефа Байдена обговорює можливість сприяння Україні в передачі для потреб Збройних сил України основних бойових танків радянського виробництва.

Нагадаємо, раніше в Україну прибула перша велика партія протитанкової зброї, на закупівлю якої дав згоду уряд Німеччини.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: