Росія піде з усіх територій, крім півдня та сходу – Подоляк

Читать на русском
В Україні не буде тривалого конфлікту, афганізації війни. Армія росії піде з усіх українських територій, крім півдня і сходу, і спробує там наглухо окопатися.
фото УНІАН

В Україні не буде «афганізації війни». Армія Росії піде з усіх українських територій, крім півдня і сходу, спробує там наглухо окопатися і диктувати умови.

Про це заявив радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк у суботу, 2 квітня.

Арестович спрогнозував, скільки ще триватиме активна фаза бойових дійАктивна фаза бойових дій в Україні, на думку Арестовича, може тривати ще тиждень або довше.

«Афганізації» і тривалого конфлікту, який виснажує для РФ, як хтось очікує, не буде. РФ піде з усіх територій, окрім півдня та сходу, спробує там наглухо окопатися, поставити ППО, різко знизити втрати та диктувати умови. Без важкої зброї не обійтися, якщо хочемо винести росіян якнайдалі», - написав Подоляк.

Нагадаємо, у Генштабі повідомили, що окупанти відводять війська на окремих напрямках, ймовірно, для подальшого наступу на Слобожанському, Донецькому та Луганському напрямках. Водночас російські загарбники розпочали передислокацію військ у Придністров'ї.

Радник голови ОПУ Олексій Арестович заявляв, що російські окупанти поки що не можуть розпочати наступ у зоні ООС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: