Всі питання до керівництва рф: Арестович прокоментував вибухи в Бєлгороді

Читать на русском
Арестович прокоментував пожежу на нафтобазі в російському місті Белгород – заявив, що керівництво росії несе відповідальність за те, що відбувається на їхній території.

За те, що відбувається на території росії, відповідає її керівництво. Воно й має розбиратися, що ж сталося у Бєлгороді.

Про це у коментарі на своїй сторінці у Facebook заявив радник керівника ОПУ Олексій Арестович.

Арестович пояснив, чому Україна не завдає ударів по військових цілях у росії та БілорусіЗа словами Арестовича, Україна не завдає ударів по військових цілях у Білорусі, щоб не збільшувати ймовірність її вступу у війну.

«Що я вам хочу сказати щодо Бєлгорода. Військово-політичне керівництво України вживає всіх способів, прийомів та методів, щоб убезпечити Україну, нашу територіальну цілісність, недоторканність, мир і спокій. Ми ведемо оборонні дії на своїй території. За те, що відбувається на території російської федерації, несе відповідальність керівництво рф і їм потрібно розбиратися, що відбувається в Бєлгороді. Може хтось покурив не в тому місці, може, російські військові саботують виконання наказів, не хочуть заходити на українську територію. У будь-якому разі, всю відповідальність за те, що відбувається на території російської федерації несе керівництво рф. До них і всі питання», – сказав Арестович.

Нагадаємо, у російському Бєлгороді, який знаходиться неподалік кордону з Україною, сталася масштабна пожежа на нафтобазі. Місцева влада відразу знайшли у цьому «український слід».

У Міністерстві оборони не підтвердили та не спростували інформацію про причетність України до пожежі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: