Арестович спрогнозував, скільки ще триватиме активна фаза бойових дій

Читать на русском
Активна фаза бойових дій в Україні, на думку Арестовича, може тривати ще тиждень або довше.

Активна фаза бойових дій в Україні триватиме ще тиждень, але може й довше.

Таку думку в ефірі телемарафону висловив радник керівника ОПУ Олексій Арестович.

Арестович вважає, що російські війська не здатні на штурм КиєваШтурму Києва не буде, вважає Арестович. Але водночас російські війська намагатимуться тримати столицю в облозі.

«Бойові дії та війна нікуди не поділися, вони точаться. Вони ще будуть у активній фазі тиждень, а може й довше. Тому що росіяни перекидають війська не просто так з-під Києва та півдня України, вони перекидають їх у зону ООС та під Маріуполь, щоб мати кількісну та якісну перевагу. І намагаються там оточити наші війська. Щодо півдня, то ворог встає в оборону Херсона. Наші війська акуратно проводять певні тактичні дії для того, щоб його трохи посунути», – розповів Арестович.

Що стосується нібито відведення російських військ із Київської області, Арестович зазначив, що певні сили окупантів там зберігатимуться – для стримування українських військових, і щоб Україна не перекинула свої війська на складніші напрями, наприклад, до ООС.

«Щодо Чернігівської області, то не дуже вони й відходили. Але вони перекидатимуться з півночі все одно на схід», – додав він.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що росія виводить деякі підрозділи з Київської та Чернігівської областей. У Генштабі припустили, що супротивник ротацією окремих підрозділів хоче створити враження, що відмовився від планів штурмувати Київ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: