Під ракетний обстріл потрапили Полтава та Кременчук

Читать на русском
Російські військові сьогодні вночі завдали ракетних ударів по Полтаві та Кременчуку. Під ворожий обстріл потрапили житлові будинки.
ілюстративне фотофото ЕРА

Російські військові сьогодні вночі завдали ракетних ударів по Полтаві та Кременчуку. Під ворожий обстріл потрапили житлові будинки та інфраструктурні об'єкти. Також було обстріляно околиці Кривого Рогу.

Про це повідомив голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін у Telegram вранці у суботу, 2 квітня.

Російські окупанти поки що не можуть розпочати наступ у зоні ООС – АрестовичАрестович повідомив, що російські війська поки що не можуть розпочати наступ у зоні ООС. Крім того, українські військові женуть їх на київському напрямку, тож штурм столиці теж неможливий.

«Про нічні обстріли російським ворогом. Вночі щонайменше 4 ракети вдарили по двох інфраструктурних об'єктах у Полтаві. Вранці, за попередньою інформацією, три ворожі літаки атакували промислові об'єкти Кременчука», – написав він.

На місці події працюють усі відповідні служби. Дані щодо можливих постраждалих ще уточнюється.

У той же час голова ОВ Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив, що окупанти обстріляли околиці Кривого Рогу. Армія росії застосувала РСЗВ «Град» для обстрілу району Інгулець. Зайнялося заправлення.

Нагадаємо, вночі окупанти знову обстрілювали Луганську область.

У Генштабі розповіли, звідки росія відводить війська.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: