Секретар РНБО розповів, що стоїть за відвенням військ рф з Київщини та Чернігівщини

Читать на русском
Олексій Данілов повідомив, що окупантів, які здійснювали атаки у Київській та Чернігівській областях, нині спостерігають на північно-східних напрямках.
ДаніловРБК-Україна

Окупанти, які наступали на чернігівському та київському напрямках, а зараз нібито у процесі відведення, насправді передислоковуються на харківський, донецький та луганський напрямки.

Про це під час всеукраїнського телемарафону повідомив секретар РНБО Олексій Данілов.

За його словами, далекосяжних висновків із заяв представників країни-агресора про зменшення інтенсивності бойових дій на столичному та чернігівському напрямках робити не слід.

«Частина тих людей, які були на чернігівському і на київському напрямку, передислоковуються. Частина з них з’являється на харківському і донецькому напрямку. Там зараз супротивник посилює свої угрупування, щоб мати спробу посилити тиск на наших хлопців і дівчат, які боронять Україну в Харківській, Донецькій і Луганській областях», – сказав секретар РНБО.

«Мамо, я убитий в Ірпені»: український сегмент Мережі вибухнув від нового військового віршіВірш написано від імені загиблого в Ірпені українського військового. У ньому ліричний герой звертається до матері та вибачається

Також Данілов додав, що Україна має чимало інформації від розвідки про найманців, їхній склад і напрямки, звідки вони рухаються.

Нагадаємо, секретар РНБО Олексій Данілов нещодавно заявив, що відкриття додаткових фронтів на захоплених рф територіях інших країн дуже допомогло б Україні боротися з російським вторгненням.

Також він повідомляв, що військово-політичне керівництво рф почало активне з'ясування стосунків одне з одним.

Як ми писали раніше, сьогодні радник керівника ОП Олексій Арестович дав приблизний прогноз про те, скільки триватиме активна фаза бойових дій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: