В Офісі президента прокоментували істерику росії через інтерв'ю Зеленського російським ЗМІ

Читать на русском
Істерика, яку закотив Роскомнадзор, намагаючись заборонити публікувати інтерв'ю з Зеленським, виглядає повною ганьбою
Михайло Подолякpresident.gov.ua

Спроба російського Роскомнадзора заборонити російським ЗМІ публікувати інтерв'ю президента Володимира Зеленського, яке він 27 березня дав групі російських журналістів, є ганебною і боягузливою.

Про це написав радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк у своєму Telegram.

Ніхто не зможе заховати інтереси України в кабінетах і бюрократії – ЗеленськийНароди світу на боці України. Якщо в деяких країнах політики не вміють слухати свій народ і йти за його волею - Україна швидко навчить їх цього

«Сама по собі поведінка Роскомнадзора, як мінімум, виглядає феєрично боягузливо і ганебно. По-перше, рф же вважає себе «оплотом боротьби за праву справу». Але при цьому боягузливо підтискає хвіст, коли є пряма мова іншого боку. По-друге, А навіщо тоді витрачати стільки грошей на внутрішню вбивчу пропаганду, на всіх цих вгодованих пропагандистів з вечірніх ток-шоу, якщо їх брехню можна запросто обнулити одним інтерв'ю президента України?»- написав він.

Подоляк також зіронізував, що «найсильніша країна» росія, мабуть, взагалі нічого не боїться, крім України, її президента, а також власних журналістів, у тому числі тих, які брали у Зеленського інтерв'ю.

Нагадаємо, 27 березня президент України Володимир Зеленський дав інтерв'ю російським журналістам вперше після вторгнення рф. Основними темами бесіди стала війна в Україні - прогнози про подальші події, шляхи вирішення, ефективність переговорів, ставлення до політики президента рф володимира путіна і спростування пропагандистських міфів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: