Ніхто не зможе заховати інтереси України в кабінетах і бюрократії – Зеленський

Читать на русском
Народи світу на боці України. Якщо в деяких країнах політики не вміють слухати свій народ і йти за його волею - Україна швидко навчить їх цього
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський випустив нове звернення. У ньому він анонсував дуже насичений тиждень і пообіцяв, що ніхто не зуміє приховати українські інтереси в глибині чиновних кабінетів і бюрократичних лазівках.

Україні потрібні танки і ППО, літаки не зіб'єш з дробовика – ЗеленськийНавряд чи народи світу зрозуміють ситуацію, при якій українські військові захопили у російської армії значно більше військової техніки, ніж отримали в рамках допомоги від партнерів

Основне зі звернення президента:

  • У росії переполошилися через інтерв'ю Зеленського російським журналістам, аж до вимог не публікувати цей матеріал і погроз. Ганебна поведінка росії означає, що Україна все робить правильно, якщо в москві почалася ціла істерика.
  • Проведено зустріч з представниками ЗМІ України - п'ять сотень співробітників ЗМІ, які допомагають створювати єдиний телемарафон в країні.
  • У десятках міст світу люди вийшли на мітинги солідарності з Україною.
  • Наступний тиждень буде дуже насиченим у дипломатичному плані.
  • Ніхто не зможе заховати питання та інтерес України за бюрократією і кабінетами чиновників. Україна нікому не дасть забути про Маріуполь, Херсон та інші міста, які чинять опір російським окупантам.
  • Народи світу на боці України. Якщо в деяких країнах політики не вміють слухати свій народ і йти за його волею - Україна швидко навчить їх цього.
  • Феноменальним ідіотам, які йдуть на співпрацю з росією, варто задуматися, що росіяни й своїх кидають, а чужі для них взагалі нічого значити не будуть, коли окупанти будуть тікати з України.
  • Попереду - нові раунди дипломатичних переговорів з росією. Україна бажає миру, але у неї є принципові пріоритети, і вони не змінилися.
  • ЗСУ цього тижня не просто стримували російську орду, а й здійснили серію контрнаступів.
  • 15 військових ЗСУ стали Героями України, 142 людини відзначені державними нагородами.

Нагадаємо, черговий раунд переговорів між Україною і Російською Федерацією відбудеться 28-30 березня в Туреччині.

Президент України Володимир Зеленський дав інтерв'ю російським журналістам вперше після вторгнення рф. Основними темами бесіди стала війна в Україні - прогнози про подальші події, шляхи вирішення, ефективність переговорів, ставлення до політики президента рф володимира путіна та спростування пропагандистських міфів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: