У Києві з 28 березня почнуть відключати опалення

Читать на русском
З понеділка, 28 березня, у Києві почнуть поступово відключати опалення. Також у київських школах відновлюється дистанційне навчання.
Віталій Кличкоkyivcity.gov.ua

У столиці на тді потепління готуються завершити опалювальний сезон. З понеділка, 28 березня, почнуть вимикати опалення.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у Telegram у неділю, 27 березня.

Скасування ЗНО та завершення навчального року в умовах війни: подробиціДипломи про базову та повну загальну середню освіту у 2022 році отримають усі випускники 9 та 11 класів, незалежно від того, де вони знаходяться.

«Міська влада ухвалила рішення розпочати відключення житлових будинків та установ від опалення з понеділка 28 березня. Ми керуємося чинним законодавством. І, якщо протягом трьох діб середня температура повітря становить +8 градусів по Цельсію та має тенденцію до подальшого підвищення, - можемо завершувати опалювальний сезон», - написав він.

Мер уточнив, що тепло відключатимуть поступово, це триватиме близько тижня.

Кличко також нагадав, що у школах відновлюються заняття – в онлайн-режимі.

«Також із 28 березня у столиці відновиться освітній процес – в онлайн-форматі. Він буде адаптованіший до нинішніх умов. І з використанням різних освітніх платформ для учнів», – сказав він.

Нагадаємо, з 14 березня у 14 областях відновився навчальний процес.

Цього року через війну в Україні скасували проведення ЗНО. Водночас свідоцтва про базову та повну загальну середню освіту у 2022 році отримають усі випускники 9 та 11 класів, незалежно від того, де вони знаходяться.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: