У Києві прийшли з обшуком до політтехнолога, який сфальсифікував «підтримку» путіна

Читать на русском
Під час обшуку у Погребінського виявили сфальсифіковані результати опитування, де нібито 46% українців підтримуюють президента рф путіна.
Главком

Правоохоронці обшукують у Києві квартиру близького друга Віктора Медведчука політтехнолога Михайла Погребінського, який сфальсифікував результати «підтримки» путіна в Україні.

Про це повідомляє «Українська правда», з посиланням на Facebook Сеяра Куршутова.

Зазначається, що Погребінський тривалий час підтримував товариські стосунки із кумом президента РФ нардепом-втікачем Віктором Медведчуком.

У столичній прокуратурі підтвердили інформацію про обшуки, проте без подробиць.

«Слідчі дії тривають», - повідомили у прокуратурі.

ОПЗЖ припинила своє існування в Одеській облрадіНапередодні також зупинили діяльність депутатські фракції ОПЗЖ в Одеській райраді та Чорноморській міськраді.

Погребінський є засновником та керівником ГО «Київський центр політичних досліджень та конфліктології».

Слідчі відзначають, що ця громадська організація на постійній основі вивчала настрої українців, які в подальшому передавались до росії для планування політики щодо України.

Куршутов повідомив, що під час обшуку у Погребинського виявили сфальсифіковані результати опитування, де нібито 46% українців підтримуюють президента РФ Володимира Путіна.

Водночас, видання намагається дізнатися деталі про результати так званого «опитування», котре виявили у друга Медведчука.

Також українські правоохоронці повідомляють, що ГО Погребінського готувала та передавала до рф аналітику щодо найбільш вагомих подій в Україні.

При цьому, сам Погребінський готував та передавав до рф поради щодо інформаційних спецоперацій проти України.

Обшуки проводяться у Київській квартирі на Ярославовому валу, якою користується Погребінський. За інформацією українських правоохоронців, політтехнолог знаходиться в Києві.

Нагадаємо, що суд заочно заарештував нардепа ОПЗЖ Медведчука.

Раніше ми повідомляли, що у нардепа-втікача і кума президента країни-агресора виявили «золотий» вагон-ресторан із купою коштовних елементів накшталт позолоченої вбиральні, самовару, тощо.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: