Уламки снаряду у Святошинському районі Києва: Кличко назвав кількість постраждалих

Читать на русском
Внаслідок попадання уламків снаряду у двір біля багатоповерхового будинку у Святошинському районі Києва постраждали п'ятеро людей.
фото ДСНС

Внаслідок попадання уламків снаряда у двір біля багатоповерхового будинку у Святошинському районі Києва постраждали п'ятеро людей, двох із них госпіталізували.

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко у своєму Telegram у неділю, 20 березня.

Арестович про снаряд у будинку на Оболоні: про свідомий обстріл Києва не йдетьсяРадник голови ОПУ Олексій Арестович вважає, що потрапляння артилерійського снаряда до житлового будинку в Оболонському районі Києва, швидше за все, є випадковістю, а не прицільним ударом.

«У Святошинському районі снаряд потрапив у двір поряд із десятиповерховим житловим будинком. Будинок пошкоджений, згоріли машини у дворі. Наразі загиблих немає. 5 людей постраждали. Двох із них госпіталізували. На місці працюють медики та рятувальники», - написав Кличко.

Нагадаємо, у Києві сьогодні вдень уламки снаряду впали на житловий будинок у Святошинському районі, почалася пожежа. За інформацією рятувальників, внаслідок попадання уламків снаряда сталося спалах на балконі 4-го поверху 10-поверхового житлового будинку.

Це вже не перше влучання уламків снаряду у будівлі у Святошинському районі Києва. Така сама ситуація траплялася і на Оболоні, а також у Подільському районі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: