Окупанти безуспішно намагаються вести штурмові дії на окремих напрямках, – Генштаб

Читать на русском
Армія російської федерації намагається вести штурмові дії на окремих напрямках, однак ЗСУ дають їм гідну відсіч.
armyinform.com.ua

Армія російської федерації намагається вести штурмові дії на окремих напрямках, однак ЗСУ дають їм гідну відсіч.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

За оперативною інформацією станом на 18:00 25 березня, протягом доби ворог продовжував перегрупування військ з метою нарощування ударних угруповань для відновлення наступальних дій.

«На окремих напрямках противник намагається вести штурмові дії, не полишає спроб завдання вогневого ураження окремим підрозділам ЗСУ. Успіху не має. Ворог проводить заходи щодо відновлення боєздатності, поповнення боєприпасів та пально-мастильних матеріалів, аби забезпечити готовність до наступальних дій», – йдеться в повідомленні.

Польща, Словенія та Чехія підготували план порятунку України – подробиціПольща, Словенія та Чехія підготували план, щоб покласти край війні в Україні. За словами польського прем'єра, для путіна прямо зараз потрібно провести червоні лінії.

Водночас угруповання українських сил оборони продовжує вести оборонну операцію у визначених районах, проводить стабілізаційну операцію, виконує завдання територіальної оборони.

Сили оборони, що беруть участь в обороні Києва, продовжують відбивати наступ противника, завдавати йому вогневого ураження та утримують визначені рубежі.

За даними Генштабу, у лікарні в тимчасово окупованому Луганську розмістили військовий госпіталь, що повністю зайнятий пораненими російськими військовослужбовцями. Частина лікарні відведена для зберігання трупів, оскільки місцеві морги перевантажені.

Нагадаємо, росія може застосувати в Україні бойову отруйну речовину зарин. З кожним днем з'являється все більше підтверджень таким намірам.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: